söndag, september 29, 2013

SUSHI

Tur man har vänner som fotar och är snälla att dela med sig till mig som aldrig gör det, hehe..

IN ONE WEEK..

Om en vecka sitter jag på ett flygplan och är nästan framme i Hawaii nu!! Hur galet är inte det!? Förstår inte vart tiden tog vägen, känns verkligen inte som att vi åker om en vecka. Men så är det! Ska bli skönt att byta ut dagens regn mot sol, asfalt mot strand, kyla mot värme. Can't wait!

Just nu så börjar jag snart jobba. Har precis kommit hem från Sarah där jag, hon och Sanna har sett på film och innan det gjorde vi och åt vår egna sushi! Blev lite fail från början, men fick till det riktigt bra där på slutet. Himmelskt gott blev det också! Mmm, blir sugen på det igen bara jag tänker på det. Innan det var jag och Sarah på en springtur, har haft en jättehärlig dag och inte låtit regnet dra mig ner.

Igår inledde jag dagen med ett Body Pump pass, förväntade mig TBT men läraren var inte där, så blev Body Pump istället. Känns bra att vara igång med träning igen efter en vecka i sängen, men det är alltid lika jobbigt att komma tillbaks. Och den här gången extra jobbigt då jag vet att det bara är i en vecka, sen blir det en veckas latande på stranden och det kommer vara ännu jobbigare efter det.

Sedan åkte jag och Sarah till en asiatisk mataffär för att köpa allt vi behövde till sushin. Åkte till Tess med Lotta senare och vi gjorde svenska köttbullar till middag med Ellen, Abbe, Torun och sedan kom även Madde och Malin. Vi spelade kort och hade det trevligt.

Så duktig som jag som vanligt är kommer här ett ynka kort från fredagens middag, som inte ens jag själv knäppt.

fredag, september 27, 2013

RUPTURED CYST

Igår var det en så mysig höstdag. Solen sken, det var sådär lagom varmt så man kan gå ut utan jacka och solen värmer ansiktet, löven har så vackra färger och knastrar under fötterna när man går på dem. Smsade med Sarah och vi båda skrev hur mycket vi älskar Seattle.

Idag regnar det. Det är grått och trist och fult. Då låter det mer såhär: Hatar att det alltid ska regna så jävla mycket i Seattle! Truth is, det är en så fantastiskt vacker stad, älskar verkligen att bo här. Men ja, det är himla tråkigt när det regnar, vilket det tyvärr gör ganska ofta (beroende på vad man jämför med, såklart!), fast det är det ju vart man än bor.

Hursom, klev upp kl 7 idag, blev inte så mycket jobb, gjorde tjejernas lunch och sånt men sedan var jag tvungen att sticka strax före halv 9 för mitt läkarbesök. Spenderade jättelång tid i väntrummet för ett 10 min möte med en assistent och lika kort möte med doktorn. Hon trodde att jag hade haft en cysta som sprack i söndags, vilket gör väldigt ont, skapar vita blodkroppar och det skulle också förklara vätskan i buken. Så ja, det låter väl logiskt!

Finns inte så mycket att göra åt det, och det är inte farligt utan väldigt vanligt att man har cystor. Ibland kan de spricka och det gör ont. I vissa fall kan det vara farligare och man måste operera om de är blodfyllda osv osv. Jag är glad att det inte var nå värre än det! Fick ta ett nytt blodprov, vilket var lite kul. (Alltså inte själva blodprovet) Jag är väldigt svårstucken, vilket jag är väldigt medveten om för jag har tagit tusentalsblodprov i mina dar (hehe gammal och grå somm man är) så varje gång varnar jag och berättar att jag är väldigt svårstucken. Självsäker som sköterskan var så säger han no worries liksom med ett litet självsäkert leende. X antal försök till stick senare i båda mina armveck är leendet borta och han inte lika självsäker längre. Hade lite lust att säga I told you so. Slutade i alla fall med att han stack mig mitt på insidan av armen, mittemellan armvecket och handleden. Random stället liksom, men det funkade det med!

Nu ska jag ta en skype med dom hemma, men tydligen är hockeyn viktigare så får vänta ett litet tag till, haha.. Sedan är det nån timme att slå ihjäl innan det är dags att hämta tjejerna på skolan. Ikväll blir det middag i downtown med massa vänner, sista gången jag träffar Maja som sagt. Tills jag träffar henne igen dvs!

torsdag, september 26, 2013

I'M ALIVE

Sorry att jag inte skrivit något det senaste dagarna, har inte dött eller så, men har helt enkelt inte orkat eller haft något att skriva om. Måndag och tisdag spenderade jag i sängen med en öm mage och jättetrött. Igår mådde jag mycket bättre, fick tillbaka aptiten och det var så himla skönt att känna sig pigg igen, kunna jobba och få vara med tjejerna! Tog en lång promenad under min lediga tid, blev jätte slut men det var skönt. Bokade även ett läkarbesök så på fredag ska jag på en liten check up. Igår kväll kom Maja på middag och sedan gick vi till Starbucks och mös. Det var kallt igår, och regnigt på morgonen i alla fall, så det är väl det enda positiva när det blir höst, att kunna beställa något gott och varmt på Starbucks och mysa till det med vännerna.

Idag jobbade jag nu på morgonen och nu har jag inget speciellt planerat fram till kl 12, då tänkte jag ge mig på ett body pump pass för att se hur kroppen reagerar på det! Träningsabstinens? JA! Sedan jobbar jag till 9 ikväll och imorgon är det fredag igen. Sista gången jag får träffa Maja innan hon åker. Oj oj oj

måndag, september 23, 2013

EMERGENCY ROOM

Jag har haft en jättebra helg som slutade väldigt dåligt. Har umgåtts med fina vänner, i fredags hos Ellen med tacos och karaoke, sov där. På lördag vaknade vi till sol då vi hade förväntat regn. Firade med svenska pannkakor, hoppade studsmatta och bara njöt i solen. Lunchade på go sushi och sedan bar det iväg vidare till Maja. Bakade kladdkaka och beställde pizza. Spelade sällskapsspel (Jag och Simon vann, som vanligt!), badade hot tub, hoppade studsmatta och såg på film. Somnade med ett leende på läpparna men en klump i magen, sista sleepovern med Maja, sista gången i hennes hus, sista, sista, sista, fy.

På söndagen lagade vi ägg och bacon till frukost, riktigt amerikanskt. Sedan sa vi hej då till Maja och åkte hem till Seattle. Tog en froyo med Lotta i regnet innan vi mötte upp Sarah för en kaffe sen tog vi en promenad. Det var då det började. Fick jätteont i magen. Och då menar jag jätteont, så ont att du inte vet vart du ska ta vägen och typ lägger dig på marken och vill dö, ont. Två timmar senare satt jag i bilen med min värdpappa på väg till akuten. Massvis med prover, ct röntgen, ultraljud och flera timmar senare var klockan halv 3 på natten och vi  var äntligen på väg hem. Väntar fortfarande på några provresultat men magontet blev sakta men säkert bättre, har fortfarande lite ont dock, är typ öm. Och har knappt sovit inatt då det gör ont och känns obekvämt hur jag än ligger. Läkarna vet inte vad det är. Har för mycket vita blodkroppar, vilket tyder på infektion, men en ct röntgen visade inte nån inflammation. Däremot för mycket vätska i buken vilket ett ultraljud bekräftade, men de vet inte vart det kommer ifrån. Så nu ligger jag hemma, jättetrött och slut men inte så värst mycket klokare än innan jag fick åka in. Får väl se vad som händer nu, kanske ska börja med att försöka få i mig lite mat, fast jag inte direkt har någon matlust.

fredag, september 20, 2013

FRIDAY AGAIN

Den här veckan har gått sjukt fort, vet inte vad som hände men helt plötsligt är det fredag! Jag jobbade som vanligt imorse, sedan skulle jag skypa med mamma men blev överraskad då fyra helt andra ansikten dök upp på skype, Moa, Louise, Emil och Jens. Haha, det var kul att få höra lite vad som händer och sker. Är ju tydligen kaos hemma i Kramfors med massa översvämningar och det hade regnat in hemma i badrummet tydligen, fy vad hemskt. Här skiner solen i alla fall, regnet har inte riktigt börjat på allvar än. Idag är det lite mer molnigt än igår, men ska gå ut om ett tag och sätta mig och läsa lite, man måste ju passa på!

Efter skype, fick till slut prata med mamma och pappa också, gick jag på gymmet så nu är jag död. Har ätit lite lunch och nu tänkte jag gå ut och sätta mig och koppla av lite som sagt. Snart läst ut A Clash of Kings, så funderar på om jag ska kila iväg och köpa A Storm of Swords och uträtta lite andra ärenden, men får se vad som hinns med innan det är dags att hämta tjejerna på skolan.

(Har jag nämnt att jag har allt jag någonsin möjligtvis skulle kunna behöva, plus lite till, inom ett par blocks radie från mitt hus, inklusive en bokaffär OCH bibliotek. Kan inte tänka mig hur hemskt det kommer vara att komma hem till lilla Lugnvik och måsta gå en kilometer för att komma till en pytteliten mataffär. Och that's it. Här tar det en minut att gå till mataffären, som ligger bredvid glassstället, munkstället, pizza, restauranger, caféer, gymet, bibblan, ska jag fortsätta?)

Efter jobbet åker jag till Ellen idag för mysig taco-kväll. Sover där tills imorgon, ska hänga i Issaquah hela dagen, krama sönder Maja och kanske gråta en skvätt. Imorgon kväll blir det mysmiddag igen, hos Maja, hennes hej då middag. Blä vill inte skriva om det. Sedan ska jag nog sova där och på söndag kommer Sarah och hämtar upp mig, ska följa med henne och HON ska köpa lite träninskläder. Själv har man ju inte råd när man har en flygbiljett till LA att boka inom de närmsta dagarna, wihoo! Sedan ska jag nog hinna med att träffa Lotta också innan jag börjar jobba på söndag kväll. Fullspäckad helg som vanligt, så det ska vara!

torsdag, september 19, 2013

THE SUN IS SHINING

Solen skiner i Seattle och livet är härligt då! Har hört att det regnar till förbannelse hemma (hehehehehhe), lite roligt med tanke på att jag bor i staden som är känd för att ha mycket regn, men igår hade jag kjol och linne på mig och njöt av värmen.

Vad gjorde jag mer igår, jo jag jobbade som vanligt på morgonen. Sedan promenerade jag ner till downtown och mötte Lovisa på Starbucks. Vi använde våra giftcards (Och insåg att vi blev lurade, var bara TIO YNKA DOLLAR på dem, istället för 15 som det stod. Besviken? JA!) och satt och pratade. Sedan gick vi runt på Nordstrom Rack och testade jackor och skor, drömde oss bort och önskade att vi var lite rikare än vad vi är. Men har i alla fall massa fynd där som jag är sugen att investera i när alla mina framtida utgifter för resor är förbi.

Sedan hade vi lunch tillsammans innan vi sa hej då och jag promenerade hem igen. Satte mig i Kerry Park en stund innan jag gick hem och sedan hämtade A på skolan. Skjutsade henne till en playdate och gick hem och åt innan E och min värdmamma kom hem. När jag slutade åkte jag direkt till Issaquah och trodde aldrig jag skulle komma fram i traffiken som är den tiden. Men en timme senare var jag utanför Majas hus, efter ett tag kom Ellen som  varit i Sverige på semester i 6 veckor (!! Så kul att hon är HEMMA igen!!) och vi försökte inse att Majas au pair-tid är över om ca en vecka, men det gick inte så bra, så vi pratade om andra grejer istället. Åkte hem strax före 10 och gick och la mig direkt.

Idag klev jag upp och jobbade som vanligt. Efter det gjorde jag lite tvätt och sånt, sen hann jag skypa en snabbis med Rebecka. Nu äter hon middag och jag hoppas på att få hinna prata lite mer med henne innan jag ska byta om och gå på Body Pump. I eftermiddag jobbar jag som vanligt, hade tänkt ge mig på ett intervallpass ikväll på treadmillen, men vi får se vad kvällen bjuder på.

tisdag, september 17, 2013

NEON YELLOW IS THE NEW BLACK

Idag började jag jobba kl 7, vi var tre vuxna hemma på morgonen så det var väldigt mycket folk och kände inte direkt att jag var till så mycket hjälp. Nu är tjejerna på skolan och jag ska byta om och ta en springtur med Sarah, sedan skypa med Erika och hinna med ett gympass innan det är dags att hämta tjejerna. Sedan ska jag ta A och några kompisar till deras kör, när den är slut och jag har skjutsat hem alla är jag off!

Och japp, jag har snöat in mig på neongula träningskläder för tillfället, syns väldigt väl på gymmet om man säger så. Och Under Armour is the new Nike. Har den senaste tiden blivit väldigt mycket från Under Armour istället för Nike som vanligtvis är det märke jag gillar bäst. 

måndag, september 16, 2013

AUF WIEDERSEHEN

Rivstartade veckan med att kliva upp klockan 9 imorse, äta frulle och sedan ett löppass på det. Hann knappt byta om innan jag skulle möta upp Annalena, hennes nya au pair och Madde på Starbucks. Det var sista gången jag träffade Annalena, som det känns nu var det inte sista gången någonsin, vi har pratat om att hon ska komma och hälsa på i Sverige och jag ska komma till Tyskland (hon bor i Berlin, så det är något som definitivt står högt på listan, skulle vara häftigt!), men det var sista gången vi träffades här i vårt älskade Seattle, som au pairer.

Hon är den au pair jag känt längst, den jag träffade när jag klev in på mitt rum på Training School i New York, som jag satt bredvid på planet till Seattle, som alltid funnits här, skrattat och gråtit med, gjort knäppa och roliga saker tillsammans med, delat så mycket. Nu känns det verkligen att förlängningen börjar på riktigt, när jag är "den enda kvar" av oss som kom hit tillsammans.

Det var ledsamt att säga hej då, jag är så dålig på hej dån. Jag menar, hur gör man? Hur säger man hej då till en person som står en så nära, som sticker till ett helt annat land och man inte vet när man får se igen? Det är inte lätt, jag har svårt att hitta orden när jag står där, och tårar är inget jag fäller så lätt. Men vi kunde inte låta bli att skiljas med ett leende på läpparna, vilket är passande om man tänker på vilken fin vänskap vi har. Efter alla "Good bye, don't cry, we'll meet again in Sweden and in Germany and we'll Skype, take care, good luck" och en sista kram säger Annalena: "Good bye" jag: "Auf wiedersehen" Annalena: "Jag älskar dig" Jag: "Ich liebe dich". Och det fick oss båda att skiljas med ett leende på läpparna, och ett sista bevis på hur mycket vi älskar au pair-världen! Att man kan komma från två olika ställen i världen, ha så skilda kulturer och prata två helt olika språk, men ändå bli så nära vänner. Dela med sig av historier från sina hem, lära av varandras kulturer och till och med prata varandras språk. Det är det finaste jag vet med au pair-vänskap.

Efter det gick jag på gymmet en timme innan jag duschade och sedan hämtade E på skolan. Hon hade huvudvärk och var lite hängig så istället för att gå på ballet gick hon och la sig i sängen och somnade! Jag hämtade A på gymnastiken, vi hade middag och nu sitter jag här! Funderar på om jag ska ta tag i läxan inför weekendkursen i november, men november, det känns himla långt borta alltså.




SCAVENGER HUNT NO 2

Min helg inleddes med jobb i fredagskväll, bestämde mig för att själv kolla på World War Z, vilket slutade i en rädd liten Malin som försökte somna med pulsen på 120 slag i minuten och inte tänka på zombies. Var trött när väckaren ringde på lördagsmorgonen men pallrade mig iväg till TBT-passet som gick lättare än det brukar = dags att öka vikten nästa pass!

Jag åkte sedan iväg och mötte upp ett gäng kompisar och åkte för att gå på Washington State Fair ett par timmar. Trafiken i Seattle var dock kaos och jag skulle jobba kl 7 på kvällen, så hann tyvärr inte stanna alltför länge. Men det var kul! Jobb på kvällen innebar att gå över till grannarna, vara med på Yom Kippur sedan ta hem tjejerna och natta dem medans mina värdföräldrar stannade ett tag till.

På söndagen, igår, var det dags för Cultural Cares årliga Scavenger Hunt! Förra året var det första au pair mötet jag var med på. I år gick jag in för att vinna tillsammans med mitt dream team: Tess, Lovisa och Maja. Vi var redo i regnet med löparskorna på och humöret på topp. En scavenger hunt är alltså typ som en skattjakt. Vi fick ett block med saker vi skulle ta kort på, saker vi skulle samla in, frågor vi skulle svara på och underskrifter från personer från olika länder. Vi sprang omkring hit och dit på Seattles gator, slet och drog i främlingar att ta kort med eller på oss. Vi letade och hittade, det var blodigt allvar det här. När klockan slog 12 spurtade vi sista biten till samlingsplatsen på Seattle Center, hyfsat nöjda över vår insats.

När det sedan var dags för prisutdelning och vi blir uppropade på 3e plats kändes det väl sisådär, man hade ju hoppats på en första plats. När vi sedan insåg att andra platsen gick till ett lag med bara en poäng mer än oss, då var det fan inte kul alltså. Speciellt då vi visste att vi missat på nå så lätta saker att vi lätt hade kunnat haft 5 poäng till, om vi bara läst igenom och inte jag stressat upp alla så mycket. Vi vann ett presentkort på 15 dollar var på Starbucks. Jag hänger inte där så jätteofta. Andra pris var 30 dollar på Forever 21, hade uppskattats mer. Första pris, de hade elva poäng mer än oss, var 50 dollar var på HM, DET hade varit nice.

Trots allt är jag glad över en pallplats, och stolt över mitt fantastiskt duktiga lag, vilket samarbete! Grymt bra jobbat, och åh vilken rolig dag vi hade tillsammans! Det är inte alltid lätt att vara så tävlingsinriktad som jag är (och nog ännu svårare att vara min vän då vinnarskallen slår till), men när det lönar sig att vara det, då är det himla kul. (Även fast en första plats egentligen är den enda slags vinsten)

Vi firade med att åka på buffé ett stort gäng och åt tills jag ville spy. Då åkte jag och mitt dream team vidare till Bellevue Square Mall ( Jag har bott i Seattle över ett år och inte varit där än, pinsamt att erkänna men hey, jag är ingen shopaholic, och varför åka ut dit när man bor nästan mitt i storstan), köpte mig två nya träningstoppar och sedan åt vi på Blue C, mums! Diskuterade sushi världen och insåg att jag kommer sakna att kunna äta det när jag flyttar hem till Norrland, det är så gott och sjukt billigt här. Sedan var det dags att åka hem till Seattle och gå och lägga sig, trött efter en lång dag!

Här kommer lite fina bilder från Scavenger Hunten enjoy!
























fredag, september 13, 2013

FRIDAY

Första dagen denna vecka det inte varit strålande sol ute, utan molnigt och "svalare" (klagar inte, för det är långt ifrån kallt!) än det varit. Gjorde min första springtur i tights idag faktiskt, istället för shorts. Är glad att jag och Lotta åkte till stranden igår och verkligen njöt av de sista sommarstrålarna och 30 graders värmen! Idag jobbade jag 7-9.30, tog en springtur vid 10, skypade med Moa i två timmar och kände mig nästan som att jag var hemma i Sverige i hennes säng och pratade om livet. Nu har jag varit på gymmet och ska snart duscha och sen hämta tjejerna på skolan. Jobbar till 10 ikväll för mina värdföräldrar ska bort, får se vad jag och tjejerna hittar på!

torsdag, september 12, 2013

9/11

Det är alltid lika skönt med en liten sovmorgon, idag klev jag upp halv 9 åt frukost och gick till gymmet. Nu ska jag duscha och så och sedan möta upp Lotta. Vi hade tänkt passa på att åka till stranden en sista gång i den här sommarvärmen, men det är fortfarande dimmigt så får se om det hinner spricka upp eller inte. Sedan jobbar jag halv 4-7 och på kvällen ska jag träffa Sarah.

Igår började jag kl 7, jag och tjejerna promenerade till skolan sedan tog jag en springtur direkt därifrån. Det var inte kul alls. Även fast klockan bara var halv 10, var det hur varmt som helst, solen brände och jag hade sån himla träningsvärk i benen så de var alldeles stumma. När jag hade sprungit 4 km och var i Kerry Park så var jag så nära att ge upp. Jag började till och med att gå hem, men hann ändra mig, bet ihop och gjorde bort de 2 kilometerna jag hade kvar av det jag hade tänkt springa. Glad att jag gjorde det, men gick så sjukt dåligt. Men det var egentligen min vilodag, och skule vara en recovery run, så strunt samma.

Efter det skypade jag med mamma och pappa, hade lunch och sedan gick jag ut i solen. Läste "A Clash of Kings" och bara njöt. Så varmt och skönt, vill inte att hösten ska komma!! Och den här veckan känns det inte som att den ska göra det heller, men när jag tittar ut på dimman just nu så vet jag ändå att den är på väg. Höll på att dö när jag skulle promenera till skolan och hämta A och en kompis för playdate igår, vi fick ta flera pauser i skuggan på vägen hem för det var så varmt. 

Tjejerna ville göra ett lemonade stand, så vi körde på det. De sålde slut på två fulla tillbringare, många törstiga förbipasserande! Och måste säga, att jag som inte ens gillar lemonade i vanliga fall tyckte var himla gott och svalkande. Sedan lagade jag middag, åt, diskade, var off och då mötte jag upp Sanna i Kerry Park, såg på solnedgången tillsammans och pratade om ditten och datten. Bra avslut på en bra dag!
Var ju 9/11 igår, så flaggan på Space Needle var på halvstång


tisdag, september 10, 2013

LONG WORK DAY?

Åh vilken jobbig arbetsdag jag har haft idag alltså, shiiiit, helt slut!! Började jobba med att hämta E på skolan halv 4, vi stannade på skolan och lekte ett litet tag sedan åkte vi hem och hon lekte med barbie en halvtimme och jag hjälpte till att klä på dem. Sedan tog min värdpappa henne på fiol lektion halv 5, och jag är off. Jobbig lång dag va? Ganska skönt jämfört med tio-timmarsdagarna jag hade i somras, men skulle kunna bli tråkigt i längden? Jag vet inte, känns som att jag alltid har massa roliga saker för mig och minst lika många andra som jag skulle kunna göra, så har svårt att se mig själv uttråkad. Men sen är jag en person som väldigt sällan blir uttråkad, även när det är mindre kul.

Så vad har jag gjort idag då? Klev upp klockan 8, hade frukost och städade rummet. Mötte upp Tess för ett intervallpass i morgonsolen. Gick hem och skypade med min fina Jonna, saknar henne jättemycket! Sedan mötte jag Sarah i Kerry Park, satt och snackade en timme innan hon behövde gå hem och jobba. Själv satt jag kvar och njöt av sommarsolen. Har haft fantastiskt väder både idag och igår, stekande varmt och brännan har kommit tillbaks lite! Känns som sista veckan av sommaren är här dock och jag tar på vara varenda minut.

Gick hem och gjorde lunch sedan satt jag ute i solen och läste och planerade veckans träning medans jag väntade på att Lotta skulle höra av sig och mötas upp. Men hon blev försenad så jag satt kvar i solen ett tag till innan det blev skugga på vår bakgård, då var det dags att börja jobba! Och nu sitter jag på mitt rum och ska gå på body pump med Sarah om en timme. Sedan är det family meeting och dagen är slut!

Livet som au pair är bra jobbigt ibland va?

måndag, september 09, 2013

LOVE MY NEW SCHEDULE

Måndag igen, gillar verkligen mitt nya schema. Idag började jag jobba kl 7, tjejerna börjar skolan halv 9 så efter att ha släppt av dem där åkte jag hem och bytte om sedan tog jag en springtur i perfekt löparväder. Dimmigt och lagomt kallt. Innan det var över var jag genomdränkt av svett ändå, så skönt! Spenderade lite tid vid datorn innan jag åt lunch, satt ute i solen och läste ett tag och nu är jag redo för ett gympass. Sedan blir det duscha och hämta tjejerna på skolan. A har gymnastik idag så jag och E hänger nog på nån lekplats i Ballard under tiden, sedan är det hem middag och dagen är slut!

Nu till mitt misson of the week: Få bort valkarna på händerna!

CASCADE PASS

Igår söndag klev jag och Abbe upp klockan 6 för att dra iväg och hika med Tess och Katrin. Vi åkte bil i nästan 3 timmar för att hika Cascade Pass, vi ville fortsätta hika Sahale Arm till en glaciär, men jag skulle börja jobba klockan 5, så vi hann inte det utan hikade ner till bilen igen och åkte hem till Seattle. När jag kom hem halv 5 fick jag veta att jag inte behövde jobba förrän halv 8 dock, så vi hade hunnit.. Synd för det ska tydligen vara jättehäftigt och vackert, men vi fick se riktigt fina vyer ändå! Och även en svartbjörn!! Försökte hinna få med på bild, blev inte superbra men nog ser man att det är en björn alltid. Hade en jättehärlig dag i alla fall, alltid lika skönt att vara ute i naturen och hika, och alla dessa vackra ställen som finns här. Får aldrig nog.