tisdag, juni 10, 2014

LAST WEEK IN SEATTLE

Min sista vecka i Seattle var fylld av känslor och aktiviteter. Jag har ännu inte förståt att jag inte åker tillbaka dit när den här resan är över, jag kan inte fatta att när jag säger "hem" nu så är det Sverige och Lugnvik jag menar. Polletten kommer väl att trilla ner nån dag när jag sitter där på mitt rum i min lilla hemby och inte har något att göra, någonstans att åka eller någon att träffa. Då kommer ångesten att komma på riktigt. Än så länge har det jobbigaste bara varit att säga hej då till mina vänner och min värdfamilj. Jag är inte så bra på det här med hej då, det var såklart jobbigt och tråkigt.. Men kunde ändå inte låta bli att lämna alla mina fina med ett leende på läpparna för att jag är så glad att jag fått lära känna dem. Det är ett hej då för vår tid tillsammans i Seattle, men absolut inte för vår vänskap. För den är detta bara början. Jag vet att jag kommer träffa både mina vänner och min värdfamilj snart igen så det var inte så jobbigt som det kunde ha varit, det jobbigaste var att säga hej då till Seattle och mitt liv där. Att inte komma tillbaka till mitt hem, mitt kvarter, min stad. Seattle som varit mitt hem i nästan två år, jag kan inte förstå att jag inte ska tillbaka.

Jag hade i alla fall fullt upp hela förra veckan med packning och att ta vara på tiden med mina vänner och min värdfamilj, ha lite ensamtid med tjejerna och även lära Sara om hur allt fungerar. För att inte nämna packningen, herre! Trodde jag låg så bra till med tanke på att jag tog hem en stor resväska, en stor backpacking ryggsäck, en liten resväska och en bag med saker när jag hälsade på i Sverige över jul. Trodde jag skulle klara mig med en stor och en liten resväska plus en bag nu. Men ack vad fel jag hade. Jag hat slitit, svettats, gråtit och till slut fick jag ihop alla grejer utom två stycken flyttlådor som förhoppningsvis hittar hem till Sverige om ett par månader.

Jag har verkligen gjort massa roligt sista veckan, här kommer lite bilder!













































Det var förra veckan det. På fredagen sa jag hej då till min vackra stad, tog mitt pick och pack och inledde min resemånad med att dra till Las Vegas med Lotta! Vi spenderade en fantastisk helg högt över förväntan i Grand Canyon för att sedan återvända till Vegas. Nu har jag två dagar här själv, ett litet tidsfördrivnings stopp innan jag åker till Florida där jag möter upp min familj som åker från Sverige och dit dagen efter syrrans student! Jag längtar så mycket efter att få träffa dem. Ett inlägg om min resemånad kommer att komma senare när jag har alla bilder och lite tid över. Tills dess hittar ni mig vid poolen här på hotellet i Vegas med en drink i handen spanande på snygga badvakter, njuter av livet! (alternativt omkringspringande i casinot iklädd svettiga träningskläder eller hoppandes i en av mina två sängar tills jag slår huvet i taket)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar