söndag, maj 18, 2014

HI I'M ALIVE

Jag hade som vanligt tänkt skriva ett litet "hej jag lever här är en röra av allt jag gjort i veckan" söndag kvälls inlägg efter att ha nattat tjejerna. Istället fastnade jag i att fixa med massa bilder, förs över från kamera till dator och från dator och iPad till extern hårddisk och så lite rensning. Nu är klockan för mycket för att jag ska orka skriva mycket mer än att jag har haft en jättebra vecka som avslutades med en fantastiskt rolig helg och jag har fixat flera fina bilder att lägga upp på bloggen åt er och ännu fler som jag behåller för mig själv att ta fram och skratta åt när livet känns tungt, som är alldeles för galna för att flera hundra okända personer ska få se dem här!

Jag lovar (att försöka hinna) uppdatera med ett längre inlägg imorgon. Jag hat fått klagomål att jag uppdaterar för sällan och att ni vill läsa mer om vad jag har för mig mina sista veckor här. Jag ska göra mitt bästa för att skriva lite oftare och lite mer. Om jag lyckas återstår att se. Tills dess får ni nöja er med det här.

Det tog ett tag, jag fick utstå mycket tjat och gnäll men till slut kunde jag inte längre låtsas som att jag inte kände mig lite utanför. Så jag föll för grupptrycket, gav med mig till det där tjatandet om att jag skulle göra det och så gjorde jag som alla andra och skaffade instagram. Var det värt det? Det återstår att se, men nu hat jag officiellt blivit av med min insta-oskuld.

Godnatt Seattle, godmorgon Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar