måndag, december 09, 2013

CHOIR, LUCIA, FAMILY AND FRIENDS

Jag vill förvarnar redan nu att jag kommer förmodligen inte ha tid att skriva så mycket här i veckan som kommer. Jag har väldigt full upp med saker som ska göras och hinnas med innan jag åker till Sverige på fredag (!!!!). Har i alla fall haft en mysig julhelg. I lördags hade A uppvisning med hennes kör på Seattle Center så vi var där hela familjen och kollade, duktiga tjejer! Sedan promenerade jag ner till downtown och mötte Lovisa, gjorde den sista julhandlingen och gjorde ett litet impulsbesök hos frissan, så skönt. På kvällen gick jag till Lotta och såg film med henne och Sanna.

Igår söndag skypade jag med syrran på morgonen och vi längtar ihjäl oss tillsammans tills på lördag kväll svensk tid  då vi äntligen får krama om varandra igen! vi pratade julklappar och planerade lite. Sedan åkte jag till Nordic Heritage Museum med min värdfamilj där tjejerna hade lucia-tåg med resten av eleverna från svenska skolan. Så fint och otroligt mysigt!! Sanna var också där med hennes värdfamilj så hängde med henne ett tag sedan gick jag runt på olika pysselstationer med tjejerna. Min värdföräldrar åkte hem och jag tog tjejerna till en lekpark ett tag innan det var dags för oss att också åka hem. På kvällen kom Lovisa, Sanna och Lotta över. Vi åt middag och sedan spelade vi kort och hade hur kul som helst, härligt avslut på en härlig helg!

Idag har jag jobbat som vanligt, nu ska jag skypa med mamma och sen ska jag på TBT-klass på gymmet. I eftermiddag har E ballet och vi ska försöka spendera så mycket tid som möjligt innan det med att jobba på tjejernas pepparkakshus. Det var en update från mig, vi får se när nästa blir men definitivt innan jag åker på fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar