fredag, augusti 23, 2013

WHEN THE SPIDERS ARE SO BIG THAT..

När spindlarna är så stora att det faktiskt blir en hörbar duns i golvet när de ramlar ner från väggarna, då är det fan inte kul alltså. Kom nyss hem, det är sent på kvällen och mörkt i källaren, tänder taklampan, går ner för trappan och pang där runt hörnet sitter en svart, stor spindel på väggen och bara väntar på att lilla Malin ska komma hem och bli skrämd. Men jag tog mod till mig, med hårsprayen i ena handen och ett lock i andra sprayade jag ner den från väggen (DUNS) och la locket över, VICTORY!! Går stolt och lycklig in i badrummet, stänger dörren och vad möts jag inte av då? JO, en ännu större spindel i hörnet bakom dörren. Jag flög en meter upp i luften och två meter bakåt av rädsla. Det där är det värsta, när de smyger på sig en, när man minst anar det, som sekunden efter man nyss handskat med en. Den här var lite svårare då den satt i hörnet och burken jag använde är rund. Men en rejäl dos hårspray räddar dagen igen och den ligger nu i säkert förvar under burken bakom badrumsdörren. Trevligt välkommen hem man fick ikväll liksom.

Har i alla fall varit i downtown ikväll och hängt med Sanna och Lovisa. Köpt lite nödvändiga saker så som schampo och dylikt. Sedan tog vi en kaffe på Starbucks och satt och pratade, jättemysigt. Är så glad att jag kommer att ha vänner kvar hela min förlägningstid, att inte alla åker hem nu, även fast väldigt många gör/har gjort det. Lovisa är kvar till januari och Sanna har nyss kommit så hon kommer vara kvar när jag åker. Väldigt skönt måste jag säga. När jag bestämde mig för att förlänga var Sarah den enda jag visste skulle vara kvar längre än den här sommaren. Och Tess började jag precis lära känna då!

Jobbad 7-17 idag. Inte hänt så mycket, vi har gjort lite av varje, bland annat playdoo figurer som vi sedan satte in i ugnen, men trots att de var inne två timmar var de inte genomhårda när vi tog ut dem. Men fina i alla fall! Varit ute och lekt lite, A har haft camp. När jag slutade gick jag till gymmet en timme innan jag åkte ner till downtown. Och nu ska jag sova för imorgon ringer väckaren för att gå på gymmet och köra ett TBT-pass 10.20. Sedan ska jag träffa Sarah och på eftermiddagen blir det födelsedagskalas hos Majsan. Ska bli jättekul!! Godnatt Seattle, Godmorgon Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar