onsdag, november 06, 2013

ANOTHER GOOD DAY

Jag har fullt upp och livet rullar på i högvarv igen, som det ska vara! Jag har faktiskt hunnit med att skriva ett inlägg om DC, men tyvärr är det fortfarande bildlöst, så jag väntar ett tag till med att posta det när jag har alla bilder. Har varit jättetrött kvällarna sedan jag kom hem, så har blivit tidig sänggång både igår och i förrgår. Igår jobbade jag till 9, gick i stort sett direkt och la mig då. Under dagen igår tränade jag och sedan gick jag över till Lotta efter lunchen ett tag.

Idag har jag skypat med mamma och pappa och sedan kört min killer leg and butt workout med Sarah, drog ner på tiden med mindre prat och högre tempo till strax över en timme. Ville verkligen dö efter detta passet igen. Var så nära att hoppa över sista repsen. Men bytte till en pepplåt, höjde volymen och pumpade på sista innan jag äntligen fick lägga ifrån mig vikterna och gå upp till omklädningsrummet. Trapporna upp dit var inte kul alls. Men det känns så otroligt skönt att det är gjort nu! Åt en god lunch, duschat, gjort tvätt, drömt mig bort på nikes hemsida och är sååå nära att klicka hem ett par nya free runs. Och ett par spring tights. Och ett par tights att ha på gymmet. Och behöver ju några toppar att löpa i. Hade varit fint med ett nytt träningslinne också. Och har ju faktiskt tänkt att jag ska köpa ett par nya löparskor snart. Och promenadskor. Ja ni hör ju, tänk om man hade varit rik!

Nu ska jag hämta A på skolan, vara med henne ett tag innan vi hämtar E på hennes fiollektion. Efter jag slutat ska jag åka ner till downtown och träffa Lovisa. Ser ut att bli ännu en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar