tisdag, november 26, 2013

SICK. AGAIN

Vad har då jag för mig undrar ni säkert? Jag är ledig hela veckan, min värdfamilj är i San Diego och jag valde själv att inte följa med. Hade planerat massa roliga saker att göra den här veckan, träna precis hur mycket och när jag vill, vara med kompisar och göra massa roliga saker under dagarna, packa väskorna inför Sverige. Jag har i alla fall börjat med en av de sakerna. Att packa. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Varför inte? Jo, för att jag legat sjuk i sängen hittills. Är himla deprimerad över att jag är sjuk igen och inte kan göra någonting när jag har så mycket tid att göra vad som helst. Jag kan knappt gå ut och njuta av det fina vädret på en promenad för jag börjar hosta så mycket vid minsta ansträngning att jag tror lungorna ska komma upp. Livet med astma.

Packningen har jag i alla fall kunnat påbörja, och den går bra! Vill satsa på att försöka ta med mig så mycket jag bara kan nu för desto mer jag tar nu desto mindre behöver jag ta hem när jag flyttar hem för gott till sommaren! Så jag har verkligen tömt mitt rum. Städat ur varenda vrå, packat ner varenda liten pryl jag kan. Eller inte packat än, det emsta ligger utspritt på golvet utanför mitt rum. Tur att det bara är jag som är hemma, det är en enda röra. Men kommer bli så fint och rent (för att inte tala om tomt) när jag är klar, vilket jag siktar på att bli imorgon!

Känner mig så besviken över att inte kunna göra något kul nu när jag är ledig att jag inte har någon lust att skriva något mer om det. Imorgon har jag i alla fall bokat en timmes massage mitt på dagen. Och på torsdag ska jag fira thanksgiving med Sarahs värdfamilj. Det ska bli kul!

Måste bara avsluta med en liten update som kom nu i efterhand, en kvart efter jag skrivit det föregående. Jag har väntat på ett paket med posten några dagar. Fick ett sms som sa att det levererades i måndags och när jag loggade in och kollade online stog det att mitt pakets have been delivered. Men det konstiga var att jag inte fick något paket i måndags. Det var tomt utanför dörren. Jag tänkte att det kanske var nå fel och väntade tills idag för att se om det kom idag istället. Men det gjorde det inte. Var himla besviken och förvirrad just för att det stod att den hade levererats! Täntke precis ringa företaget när telefonen ringer och det är en granne som berättar att hon hittat mitt paket upprivet och genomsökt i våran gränd! What the F liksom!! Händer sånt!? Ja tydligen är det nån idiot som snott det och så fanns det inget i det som ha nville ha utan dumpade det i gränden. Jag sprang över till grannen och tackade tusen gånger om att hon hittade det och tog hem det. Det hade stått där ett dygn. Kan inte beskriva hur glad och tacksam jag är att jag fick tillbaks det! Men kan inte fatta vilka svin det finns som snor andras post. Riktigt arg blev jag, men tacksamheten har övertaget just nu. Behövde verkligen det där paketet! Nu kan jag sova gott, godnatt!

1 kommentar:

  1. Hur e de med dig? Hur känns de att flytta hem igen? :) mvh Anneli (från Skåne som du träffade i december förra året :P)

    SvaraRadera