tisdag, mars 19, 2013

VANCOUVER

Jag har haft fullt upp sedan jag kom hem i söndagskväll. Igår bestod min lediga tid av två timmar mer än välbehövlig sömn och jag gick och la mig tidigt på kvällen, redan kl 9.30. För imorse så klev jag upp kl 6 för att gå på gymmet och ta en klass tillsammans med min värdmamma. Den var kort men väääldigt intensiv, musklerna fick jobba på hårt, speciellt mage och armar. Efter det var jag så trött så jag somnade igen. Vaknade kl 10, Skypade med Moa, gick på en powerwalk och sedan Skypade jag med resten av familjen. Men mammas kommentar om att "det är tur att man kan läsa Rebeckas blogg i alla fall så man vet vad du haft för dig i helgen" fick mig att inse att jag kanske borde uppdatera bättre här! Har inte lagt in fotona från helgen än, så är väl mest därför jag inte har skrivit något. Men nu får jag så lov att göra det.


På fredag tog jag och Johanna direkt efter jobbet bussen till Vancouver. Sedan mitt och Rebeckas missöde i tullen förra gången var jag lite nervös över det, men vi gick igenom där på fem minuter, måste vara rekord! Så vi var hela 40 minuter tidiga i Vancouver. Möttes av ett rum med massa ballonger på golvet och en champangeflaska, firandet kunde börja!!

Vi gick ut på favoritstället sedan förra gånget, Roxy, där de spelas livemusik. Dansade flera timmar och hade verkligen en jätterolig kväll.
På lördagen strosade vi runt lite i Vancouver, sedan kom det ett par fler au pairer: Stina, Lovisa, Simon och Johan och två danskar som jag inte träffat förut. Tjejerna gick p chokladbuffé och killarna på NHL-match. Hade nästan hellre gått på hockey-matchen, men chokladbuffén var ok. Inte så bra som jag hade förväntat mig, man blev så äckligt mätt, och så var den ganska dyr. Men det var gott såklart!

Efter det hade vi en supertrevlig förfest tillsammans innan vi skulle gå ut på nån klubb. Där stod vi i kö ett tag utan att det rörde sig, så vi gick vidare till en annan där det var stillastående en timme. Det var sjukt mycket folk ute eftersom det var St Patricks Day på söndagen. Så tillslut, iskalla och less, gick vi hem till hostelet igen, satt på ett rum och bara umgicks. Kände mig riktigt besviken på det eftersom vi laddat så mycket för lördagen och så gick vi inte ens ut.. Sitta hemma och snacka kan man göra i Seattle liksom, hade inte behövt åka till ett annat land för det.
På söndagen var det då St Patricks Day, vilket var en upplevelse som jag är glad vi var i Kanada för (då vi kunde få dricka grön öl hehe). Vi såg på en parad och gick på en "marknad" som de hade satt upp. Sedan satt vi ute i solen ett tag och bara njöt innan vi gick på en bar där vi åt och drack oss lite sådär lagomt berusade så att bussresan skulle bli lite roligare!

Summerar helgen som en asbra fredag, under förväntan på lördagen och över förväntan på söndagen. Känns som att den blev ganska så bra ändå!!

Upptäckte nu när jag laddade upp bilderna att mer än hälften av mina kort ligger på min andra kameran som ajg inte har nån kabel till och som minneskortet inte passar i datorn.. Kändes ju jättekul.. Har inte en enda från chokladbuffén, utanför hostelet på lördagen eller en enda på hela söndagen. Ska fixa lite mer bilder från Maja och Rebecka, vet att de knäppte mycket kort också. Så håll ögonen öppna efter fler bilder senare i veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar