måndag, april 29, 2013

SOCCER PRACTICE

Ett leende på läpparna och svett på pannan, ikväll hade vi vår första fotbollsträning!! Vet att jag nämnde på bloggen att vi eventuellt ska starta upp ett au pair-lag, och det har gått över förväntan bra! Har nu en grupp med 73 medlemmar, och ikväll hade vi den första "träningen" (vi möttes och gjorde några drills och spelade, inget seriöst liksom), och det kom fler än jag kunnat våga hoppas, det var hur kul som helst, de flesta var mycket bättre än jag hade trott och allt kändes bara mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Känns verkligen som det här kan bli något liksom! Blev sjukt taggad i alla fall, och vi ska köra igen på torsdag, wiee.

Tappade i alla fall bort tiden lite, tänkte kika på klockan för att se så jag hade lite koll ohci nte blev sen till mitt family meeting, då var klockan halv 9 (vi började halv 8) och vi hade sagt att vi skulle ha meetinget vid halv 9, kvart i 9. Så fick sticka ifrån lite abrupt sådär, trodde inte alls att tiden hade gått så snabbt. Men alla andra fortsatte spela, askul!!

Annars har jag varit ganska trött idag, det här kom som en liten oläglig energi boost nu när det är dags att sova snart. Började jobba halv imorse, på min paus tog jag en liten kortare springtur än vanligt, har så ont i benhinnorna. Igen. Sedan flög resten av dagen bara förbi! Vet inte vad vi gjorde, var själv med E ett tag, vi läste och lekte och ritade och allt sånt där. Sedan hade hon ballet och jag var själv lite med A innan de gick över till en kompis och jag lagade middag och sedan stack jag på fotbollen! Tiden flyger just nu.

Nu ska jag lägga mig och slå på en film kanske. Imorgon blir det en liiten sovmorgon men vill kliva upp och träna lite innan jag börjar jobba, för sedan jobbar jag 1-10. Godnatt Seattle, godmorgon Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar