onsdag, oktober 23, 2013

TRAGIC?

Det var ingen som svarade på mina böner igår, tvärtom vaknade jag med väldigt ont i halsen och hur trött som helst trots mer än 8 timmars sömn.. Blev ingen träning, faktiskt inte mycket nyttigt gjort alls idag. Jobbade på morgonen och efter jag släppt av tjejerna gjorde jag lite tvätt och städade upp som jag gör varje onsdag. Sedan skypade jag med mamsen och papsen och kan avslöja att julklapps köpen har nu officiellt börjat, men att mina föräldrar inte är till mycket hjälp när det kommer att ge tips vad man ska köpa till dem, Moa är mycket bättre, sorry guys but its true! Eftersom jag får en så fin julklapp av dem (de har betalat hela min resa hem till Sverige, kunde itne önskat mig något bättre än det!!), vill jag verkligen hitta på något bra att ge dem alla tre, speciellt något som man kanske inte kan få lika lätt hemma i Sverige. Har några idéer men jag tycker det är så svårt med presenter. Har ni något tips mina vänner får ni gärna dela med er!

Sedan chillade jag lite här hemma, åt lunch och hängde tvätt. Solen kom fram som vanligt efter dimma hela morgonen vid 1, så strax före 2 gick jag på en lång härlig promenad som avslutades halv 4 på skolan för att hämta upp A. Vi lekte en stund på skolan, sedan gick hon och jag och köpte en bagel och hade lite special time together. Så mysigt och uppskattat när man inte har det så ofta! Satt i parken och pratade och bara njöt. Sedan gick vi hem och pysslade lite tills E kom hem, då gjorde hon och jag klart tvätten tillsammans och sedan var jag i stort sett off för att gå och träffa min LCC tillsammans med alla andra au pairer som också missade mötet i söndags. Det var mysigt, testade Starbuck's nya choklad chai, mums! Men föredrar nog ändå en vanlig chai latte!

Nu har jag nyss kommit hem igen och funderar på vad jag ska göra de här två timmarna innan det är dags att sova. Såhär är det ofta, man har nån timme eller två på kvällen innan man ska sova som man inte riktigt vet vad man ska göra av. Jag är ju sån att jag vill ta vara på all tid och göra något, me ndet är lite svårt att hitta på något klockan åtta på kvällen när man ska jobba dagen efter. Ingen är liksom intresserad och man skulle ändå bara sitta och dega, så slutar alltid med att jag hamnar här i sängen med datorn och ser på nån serie eller läser min bok. Idag funderar jag på om jag ska lyxa till det med en film kanske!? Såg på The Internship härom kvällen, så. jävla. rolig! Rekommenderas varmt om man vill se en rolig må bra film en mörk och kylig kväll som denna.

ÄR förresten jättedimmigt ikväll! Var häftigt när jag gick förbi Kerry Park för två timmar sedan och man såg bara toppen på alla skyskrapor och resten var gömt i dimma. Och samma sak med hela puget sound, men sedan stack bergstopparna i olympic mountains upp ovanför och bakom dem var himlen alldeles orange av solnedgången. Sånna gånger jag bannar mig själv att jag aldrig har kameran med mig längre för att ajg aldrig knäpper kort längre. Borde bättra mig men samtidigt, det här är min vardag nu liksom. Och hemma i min förra vardag gickj ag ju aldrig runt med kameran om det itne hände något specielltl. Det var i alla fall perfekt halloween stämning med alla dimma, och alla pyntade hus! Vill gå runt på varenda gata och kolla så man inte missar något jättehäftigt. DET ska jag försöka ta kort på inom de närmsta dagarna, några riktigt pyntade hus. Lovar!

Nu babblar jag bar apå massa onödigt som ingen förmodligen läser längre ändå. Ska försöka göra något vettigt, som att bestämma mig om jag ska se på en film, serie eller läsa bok. Det är det vettigaste som finns att göra i mitt liv i det här ögonblicket. Tragiskt? God natt kära läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar