torsdag, oktober 31, 2013

HAVE A SPOOKY WEEKEND

Pang sa det och så var det torsdag, halloween och dagen jag åker till Washington DC! Vart tog tiden vägen!? Det går så fort nu att man nästan blir lite rädd. Jag har inte ens packat väskan, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, för att inte tala om hur dålig jag är att uppdatera här. Jag har inte riktigt hunnit med mig när det gäller någonting den här veckan. Min halloween-kostym känns inte alls så bra som den kunnat vara (har bara en tröja, skulle fixa massa saker mer till den hade jag tänkt, men inte hunnits med!)

Gårdagens lediga tid spenderades nästan hela på gymmet. Tiden går verkligen fort när man har kul! Sarah är ledig på onsdagar så vi bestämde att vi skulle gymma lite tillsammans idag. Jag skulle köra mitt nya ben/rumpa-pass som jag hade en asbra känsla över, visste att det skulle värka efteråt. Om jag hade rätt? Oja, mina ben är alldeles ömma, för att itne tala om rumpan. Varje del av den värker. Vet inte hur jag har tänkt klara av att squata ännu mer idag på body pump! Men det ska gå det med, bästa du kan göra när du har träningsvärk: träna bort den!

Avslutade passet efter två (!!!!) timmar (ok, vi spenderade sammanlagt säkert en halvtimme med att bara stå och prata) med att försöka maxa mina squats. Det var inte det lättaste då mina ben redan var helt döda, skakade som bara den. Men lyckades faktiskt, trumvirvel, att squatta med 100 pounds (plus stångvikt). Så. Tungt! Trodde jag skulle ramla ihop under stången för mina ben skakade så. Men skönt att lägga av sig stången och faktiskt ha klarat det. Undra bara hur mycket mer jag kunnat ta om jag gjort det seriöst, och inte i slutet av ett mördar-ben-pass. Glad tjej som gick hem efter det i alla fall.

Mindre glad när jag insåg hur mycket klockan var och fick skynda mig att hämta tjejerna på skolan och styra upp massa playdates som slutade med att jag hade med mig A och två kompisar hem. De lekte på till kl 5 då resten av familjen kom hem och jag började laga middag. Kl 6 slutade jag och efter ett tag åkte jag ner till downtown för att möta Lovisa för en kaffe. Så mysigt, ska nog bli en tradition på onsdagskvällar, de få veckorna vi har kvar tillsammans dvs..

När jag kom hem vid 10 hoppade jag direkt i säng och nu har jag jobbat morgonpasset och har en lista med saker som ska checkas av innan det är dags att gå trick or treata vid 3. Det är bäst jag sätter igång för kommer nog att hålla på med det tills det nästan är dags att åka till flygplatsen ikväll. Och som sagt jag har inte ens packat väskan än. Men ser väldigt mycket fram emot helgen, kommer nog bli riktigt kul! Med det önskar jag er alla en spooky halloween helg, vi hörs när jag kommer hem igen!

2 kommentarer:

  1. Hur var din engelska innan du åkte? Känner du dig säker på den, eller att du hade en hel del kvar att lära?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var nog ganska bra på engelska i teorin. Men jag var väldigt osäker när det kom till att prata engelska, vågade liksom inte riktigt prata när vi hade engelska lektioner på skolan osv. Jag har lärt mig mycket mer sedan jag kom hit, blivit betydligt bättre men framförallt har jag absolut inga problem med att inte våga prata längre. Engelska är för mig nästan lik naturligt som svenska nu. Det fyter på utan problem. Jag har hela reationer, vänskaper uppbyggda på engelskan. Oavsett hur bra/dåloig du är på engelska komer du att förbättra den avsevärt under di ntid som au pair!

      Radera