onsdag, februari 12, 2014

MY WHOLE BODY IS ACHING

När ens värdbarn säger: "jag sätter mig ner försiktigt i ditt knä nu Malin så det inte gör så ont", då är det fan illa med träningsvärken! Ser ut som en gammal tant när jag försöker ta mig ner för trapporna på ett någorlunda värdigt sätt, för att inte tala om hur jag känner mig när jag ska sätta mig på toaletten! Mina ben är DÖDA sen mitt pass i måndags. Men trots det, eller kanske på grund av det, tog jag min första springtur sedan jag var sjuk idag för att springa bort träningsvärken (hoppas jag) och det gick bättre än förväntat, även då det till slut var benen som sa ifrån och inte konditionen.

Har även spenderat flera timmar med att gå runt och fantisera ihop mitt drömskafferi tillsammans med Lotta idag. Jag älskar all spännande mat som finns här i USA, nu kollade vi mest på "nyttiga" saker som massa olika nötsmör, protein chosan hit och dit, superfoods, nyttigt bröd, organiskt och naturligt en sån där värld som är så intressant och spännande, och som tyvärr inte finns så stort utbud av i Sverige (och det lilla som finns är svindyrt). Så då suger det ju att man inte har ekonomin som au pair att köpa alla dessa godsaker som man are dying to try. Men det är kul att bara gå runt och kolla också, speciellt i trevligt sällskap!

Jag har inte jobbat så mycket idag, jobbade morgonen som vanligt, men sedan började jag inte förrän klockan 5 då jag hämtade A på drama klass och så jobbade jag till 6, sedan träffade jag Sarah uppe på avenyn men jag kan knappt äta nånting som måste tuggas.. Har inflammation i tandköttet vid visdomstanden (IGEN), hela munnen är svullen och gör ont, och är alldeles öm runt hela käken och ner mot halsen. Nu på kvällen är det värst, ligger med en värmepack på halva fejan nu och vill bara att det ska sluta värka. Håller tummarna att lite antiinflammatorisk ibuprofen kur ska hjälpa, har verkligen ingen lust att gå till tandläkaren här, hade hoppats att klara mig tills jag är tillbaks i Sverige igen.

Nu håller jag att googla runt på lite roliga saker att göra med mina chia-frön, men funderar på att bara släcka lampan och sova, har haft två sömnlösa nätter nu på grund av tandvärken.. Imorgon ska jag klaga av mig lite för mamma på skype och sedan träna bort alla endorfiner jag känner att jag får från smärtan med Tess, det liksom sprätter i benen på mig och känns som jag skulle kunna börja hoppa upp och ner när som helst. Så det är svårt att slappna av och somna. Men jag ska försöka! Godnatt Seattle, godmorgon Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar