torsdag, januari 16, 2014

SALE

Jag har gått och spanat på ett par vrålsnygga träningstajts sen i december, och igår slog jag till då det var one day sale på lite träningskläder på Macy's, bland annat på just de byxor jag velat ha! Och som om det inte var tillräckligt bra blev de till och med tio dollar ännu billigare än vad vi hade räknat ut, vilket kap alltså!!
Nästa sak jag ska köpa blir ett par matchade skor, hehe ja jag gillar neon gult.
Igår var det early dismissal från skolan för tjejerna, så efter att jobbat morgonen, varit på gymmet, duschat och ätit lunch var det dags att promenera i det nästansolljuset (molnen var så tunna att solen NÄSTAN tittade fram) och hämta tjejerna och två stycken kompisar för en playdate på skolan. Så det var fullt hur med fyra stycken tjejer, men de lekte på tillsammans hur bra som helst, jätteskönt! Efter jobbet åkte jag ner till downtown med Tess och Lotta där vi spenderade större delen av dagen i provhytten, lyckades komma fem minuter efter stängning till VS och så avslutade vi på Starbucks.

Idag har jag jobbat på morgonen och nu sitter jag här och har funderat på vad jag ska träna idag. De här två senaste veckorna har jag inte haft något riktigt schema på vilka dagar jag ska vila och vilka jag ska träna och vad jag ska träna, utan har mest lyssnat på min kropp och tagit det ganska lugnt för att komma in i träningen igen efter mitt uppehåll. Jag hatar att inte ha planerat vad jag ska göra, för har man flera alternativ blir det så lätt att man bara väljer det enklaste, vilket inte alltid är det bästa. Vilket jag har gjort nu, idag blir det body pump klockan 12 och imorgon en springtur och sedan långpromenad ner till downtown för att returna mitt paket till VS som jag inte hann igår. Så jag hoppas jag hinner imorgon. En timme kvar tills body pumpen börjar, jag ska nog läsa om lite vampyrer så länge!

3 kommentarer:

  1. https://www.goodreads.com/author_blog_posts/5539821-l-j-smith-s-new-vampires-diaries-series

    :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ååååh vad glad jag blev nu!! :D är du också ett fan? ;)

      Radera
    2. hahah ja :) har vägrat läsa ghostwriter-böckerna, så jag tyckte också det var väldigt roliga nyheter :)

      Radera