måndag, mars 17, 2014

LAS VEGAS

Äntligen, efter massvis med strul (strul för mig att skicka bilderna till Sarah via mail. Jag gjorde det i fredags tyckte jag, men det blev vvisst något som gick galet fel och hon får fortfarande en sisådär 10 mail om dagen från mig med samma foton om och om igen, jättekonstigt!!! Och drygt. Som tur är har Sarah introducerat mig för Dropbox som vi bruakr dela våra bilder mellan) har jag nu bilderna från Sarah och kan skriva ett litet kort inlägg om Vegas, men tänkte mest bara slänga upp bilderna, vilket inte är många eftersom jag som ni alla vet by now är sämst på att ta upp kameran de få gånger jag faktiskt lyckas ta med den.

I alla fall, en liten kort summering av vad vi gjorde i "Sin City". Vi anlände fredag kväll, dog av hur stort och häftigt allting var, inklusive vårt hotellrum som vi älskade. Tänkte försöka beskriva hur Vegas är som, men det går inte riktigt. Ingen film jag har sett som utspelar sig där kan få fram det riktigt, det är som med alla ställen, måste upplevas. Och det gjorde vi kort sagt! Hade middag i Paris, delade en flaska vin och blev genast glada, så glad att vi köpte med oss en till upp till rummet. Vi gjorde oss iordning och var så glada över att få sminka oss och verkligen klä upp oss och se fina ut. Klackarna åkte på (my biggest regret) och sedan entrade vi kasinot för att spela lite och avnjuta en gratis drink. Jag la in en dollar till att börja med, fick ut 15 (!), då var jag klar! Sarah försökte hon med men hon hade inte lika mycket tur.

På väg till restaurangen blev vi inbjudna ett VIP-bord på ett nyöppnat ställe på Cosmopolitan, så vi promenerade dit, och allt är såååå mycket längre bort än det verkar på stripen för att allt är så enormt!! Det här stället vi gick till var en riktigt Las Vegas show med massa konstiga saker som en tjej som sköt pilbåge med sina tår och stog på TÄNDER och massa annat galet. Efter showen drog nattklubben igång och vi lärde oss ganska snabbt att vi var väldigt populära hos det motsatta könet och lätt bland de snyggaste vart vi än gick (jag tror jag har bott i USA för länge om jag skriver något sånt här om mig själv, hallå Malin, du är svensk liksom. Inte ok att säga att du själv ser bra ut) och la sammanlagt ut 10 dollar på inträde och dryck hela kvällen på grund av att vi blev bjudna på resten.

Vi drog vidare till Bellagio efter ett tag där vi också hade en inbjudan. Vi var ganska dragna då, ovana drickare som vi är, men vi var sådär perfekt påverkade att allting är bara kul och vi pratar väldigt högt och glatt med alla vi möter. När vi kommer in på klubben går vi till baren och skriker "Give us the strongest you got!" då vi skulle få en gratis drink, blir bra med en stark än så blir det sista för ikväll tänkte vi. Upp slänger hon de största shotglas jag sett innehållandes den starkaste spriten hon har i hela baren, rent. Vad gör jag då? Shotar båda två dum som jag är, svinäckligt var det också. Men efter det kändes det ju riktigt roligt med ett dansgolv tyckte jag så jag drog ut Sarah dit och vi drog av en riktigt jäkla rolig halvtimme där och när jag äntligen satte mig ner var mina klackskor seriöst nerblodade, inte kul alltså. De åkte av direkt när vi satte oss i nån VIP med ett gäng maffiabossar från Mexico. Blev nästan bortgift till maffiabossens sonson men ett gäng amerikanare räddade oss och sedan poff sa det så var det stägningsdags och ve tinte hur men på något sätt lyckades vi ta oss hem där mitt i natten och jag vaknade upp morgonen efter med blåslagna knän, blodiga fötter fyllda med skavsår och en halv nagel borta och riktigt illamående. Precis så det ska vara dagen efter man fyllt 21 alltså? Låg där i sängen och smörjde in mig med solkräm, tog sats och sedan masade vioss iväg till poolen där vi hängde hela dagen, tog en nap på eftermiddagen och sedan var det bara dags att tagga om igen då.

Not! Vi var ganska döda, så vi gick och åt middag ute och sedan gjorde vi en liten barrunda (betalade samanlagt en drink själv, den första, haha lätt att bli bjuden som sagt) som avslutades i vår supermysiga Lounge på vårt hotell där det var riktigt bra livemusik och vi lärda känna ett härligt gäng och även en amerikansk kille fårn Hollywood som jobbade för nån skivbolag där (en av hans signingar som uppträdde) och visad sig att ha n bott i Sverige i 7 år, så vi pratade svenska och sjöng snappsvisor tillsammans. Den roligaste personen vi träffade på hela helgen, så kul! Fick hans businessscard och ska höra av mig om jag åker till LA, lätt!

Vi kom i säng ganska tidigt ochnyktert vilket vi tackade oss själva för dagen efter då vi checkade ut och sedan gick till Champange Brunch Buffet. Det var det godaste vi gjorde! Jag åt så mycket som ajg seriöst aldrig har gjort förut, det var sjukt!! Vi promenerade bort vår mätthet med att gå till Las Vegas-skylten, så mycket längre såklart än vad man tror, så vi var helt döda och brända när vi var framme, tog några snabba kort och sedan ville vi bara sova. Så vi satt på en uteservering tills det blev kallt, sedan hamnade vi i vår Lounge igen innan vi åkte till flyget. Snipp snapp snut så var sagan slut! Och som vanligt tyckte jag att jag skrev så kort och bra, lämnade ute massa och abra drig allt i stora drag. Sedan såg jag hur mycket text det ändå blev, sorry. Det är ok att bara kolla bilder också! Som dock är alldeles för få..

1 kommentar: