lördag, mars 22, 2014

SEMLA AND SKIING

Det är inte ofta man släcker lampan såhär tidigt på en lördag kväll, men har haft en intensiv dag i slalombacken, ömma ben och nya fräknar på näsan. Jag tänkte precis stänga av datorn och gå och lägga mig utan att blogga, men så såg jag att jag hade ett oläst blogginlägg på bloglovin så klickade upp det innan, Simon hade skrivet ett inlägg som började: "Var just så jäkla trött att jag tänkte däcka utan att slänga iväg ett inlägg". Och då vill man ju inte vara sämre själv, speciellt med tanke på att det var precis det jag gjorde igår kväll också, funderade på att blogga men bestämde mig för att jag var för trött och somnade istället.

Igår hade jag en kort arbetsdag, jobbade morgonen, gick direkt till gymmet efter jag promenerat med tjejerna till skolan. Firade "First Day of Spring" med att gå till Swedish Cultural Center med Lotta efter det och äta en varsin semla ute i solen. Betyget från oss båda blev att den hade varit äcklig hemma i Sverige,men här var den god bara för att det är den enda vi kommer kunna få. Det var en pärs att gå hem igen efter, upp för flera hundratals trappsteg, så vi slog oss ner i trädgården och vilade i solstolarna innan det var dags att börja jobba igen. Jag promenerade till skolan, stannade och lekte med tjejerna 45 minuter sedan promenerade jag över med dem till en kompis där de skulle vara på pizza och movie night, sen var jag off. Återvände till solstolen med Lotta ett tag innan det var middagsdags. På kvällen kom Lotta och Sanna över och vi spelade sällskapsspel och hade det jättemysigt tills det var dags att sova.
Idag har det åkts slalom hela dagen med ett gäng härliga vänner i solsken och värme! Älskar när det är sånt här väder i backen, underbart. Och det bästa är att det förmodligen är så det kommer att se ut nu resten av säsongen, som fortsätter lite mer än en månad mer. Just idag var det det årliga Spring Splash eller nånting sån. Det innebar att man skulle åka skidor/bräda över en vattenfylld bassäng. Det var hur roligt som helst att se! Förvånansvärt många klarade det, och jag ångrade att jag inte tog chansen att vara med då det såg så lätt ut. Men väldigt många splashade istället, vilket var ännu roligare hehe.
Har haft två fantastiskt härliga dagar och en kvar innan helgen är över. Den ska inledas med frukost på Top Pot (kaffe och munkar) imorgon med delar från min au pair-grupp. Livet är på topp igen och rullar på i full fart, så jag behöver min sömn om jag ska orka med. Godnatt Seattle, godmorgon Sverige

(Visst jag var duktig som fotade den här veckan, men verkade bara vara någon två dagars grej, för dessa bilder har jag fått sno av Lotta och Simon, för jag själv hade inga)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar