söndag, februari 03, 2013

BACK IN THE CITY

Det är vad jag är och det var exakt vad jag tänkte när jag körde hem nu ikväll, körde in på I-5 från I-90 och så ligger hela staden där bara, helt plötsligt. Det är lika härligt varje gång att se de välkända skyskraporna när man varit borta från dem ett tag. 

Min helg har varit helt fantastiskt, way over my expactations. Har åkt så mycket slalom att jag har blåmärken runt vristerna av pjäxorna och mina lårmuskler krampar och kinderna är fortfarande varma och rödblommiga. Det har varit kanon! Tänkte skriva ett inlägg om min helg imorgon, för nu är jag trött och slut och vill njuta av att vara ensam ett tag. Stay tuned
Precis såhär ser det ut. Ena stunden ser man bara massa väg och avfarter och så poff, där är vackra Seattle. Kommer fortfarande ihåg första gången jag såg det, när vi åkte hem efter min värdmamma hämtat mig på flygplatsen den 31 augusti. Stirrade ut genom fönstret som en galning och bara tog in allt nytt och häftigt. Det första stället vi åkte till, till och med innan vi åkte hem, var till Kerry Park. Bra första intryck av Seattle, minst sagt. Sedan när vi åkte hem och jag insåg hur otroligt nära det var dit, då var lyckan total. Idag är det en välbekant syn, men det känns alltid ändå lika härligt att känna att man är back in the city när man får se skyskraporna igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar