måndag, februari 25, 2013

TIRED

Jag orkade inte blogga igår kväll, var jättetrött och släckte lampa redan klockan 10 även fast jag har sovmorgon idag och inte börjar jobba förrän halv 1. Matchen igår var i alla fall kul att få spela, vi vann! Men insåg en sak, att som målvakt är det roligare att spela i ett lag med dåliga herrar än halvbra damer, herrarna kan i alla fall skjuta bra skott och ge en lite utmaning. Vi får se vilket lag jag bestämmer mig för att spela för i sommar. Ikväll lutar det i alla fall mot att åka och spela ännu en match med Linnéas lag ute i Redmond!

Efter matchen igår var jag hemma och tog det lugnt ett tag, jag var förvirrande nog riktigt trött, vet inte varför, kanske inte van med så mycket fotboll på en helg. Men sedan tog jag i alla fall en promenad med Sarah, sa hej då till henne och fortsatte att promenera över till Fremont där jag mötte upp Tess igen och vi hade middag tillsammans. Det var gott men har lyckats få tandvärk, eller jag antar att det är det, men det gör inte ont i själva tanden, utan mer halva munnen.. Det är jättejobbigt att tugga och har vaknat inatt av att det gör ont. Håller tummarna att det går över snart, har ingen lust att betala en mindre förmögenhet för att gå till tandläkaren här, som förövrigt försäkringen inte täcker alls..

Vaknade nu på morgonen helt av mig själv redan kvart i 8 utvilad, skönt! Funderar på att gå en sväng till gymmet, vi får se vad jag bestämmer mig för. Nu ska jag i alla fall gå upp och försöka äta lite frukost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar