torsdag, juni 13, 2013

GOOD DAY

Klev upp i tid imorse, trött som bara den och med en värkande kropp, allt för att skypa med min kära systeryster Moa och Lucas. Sedan åt jag frukost och checkade av något jag haft på min att göra-lista ett tag nu: räkna ut hur mycket mediciner jag har kvar och hur mycket mer jag kommer att behöva under min förlängning, kul va! Inte det lättaste, men tror det kommer lösa sig om jag åker hem över jul så kan jag ta det mesta då, men fram tills dess kommer jag ändå inte att klara mig, så har bett snälla Maja att smuggla med sig lite åt mig när hon åker hem på besök i Sverige, vilket är sjukt snart kom jag på! Tiden rusar iväg, gaaaah! Jag som har så mycket jag vill hinna med den här sommaren!

Det var ingen smart idé av mig att sedan ge mig på ett intervallpass med träningsvärk i benen, vill inte veta hur det kommer att kännas att kliva upp ur sängen imorgon! Men ändå skönt att jag gjorde det. Sprang hem, duschade, åt lunch och sedan kom min värdpappa och E hem och jag var med henne, gjorde lunch och sedan låg vi ute i hammocken och läste en bok. Då kan man snacka om att jag kände att jag har ett så sjukt chill jobb!! Jag behövde inte ens läsa boken, för E har blivit jätteduktig på att läsa själv, hon läser kapitelböcker på samma nivå som A. Så allt jag gjorde i nästan en timme var att ligga i hängmattan med E uppkrupen på min mage och lyssna när hon läste, gunga lite på hängmattan och njuta av solen som tittade ner mellan bladen i trädet. Hör ni hur det låter!?

Sedan hämtade vi A och en kompis på skolan, åkte hem och de lekte ute i trädgården och nu är jag off! Ska snart fixa mig och möta upp ett gäng tyskar, b.l.a. Annalena och Sarah. Vad mer kan man säga, jag har haft en bra dag helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar