lördag, juni 29, 2013

MY SUPER CUTE HOSTKIDS

Det är galet vad mycket som händer nu och vad tiden rusar förbi!! Igår fredag jobbade jag hela dagen. Jag och A hade en playdate i parken med en kompis och hennes nanny, så de sprang runt och lekte och jag satt och pratade massa med nannyn. Vi cyklade dit, så sedan cyklade vi bara vidare och hämta E på skolan, cyklade hem och hade picknick ute i trädgården, supermysigt. Sedan tog vi fram plast poolen och slip and sliden och hej och hå vilken superhärlig eftermiddag vi hade tillsammans! Till och med jag blev blöt, viket var jätteskönt för det var så sjukt varmt!! Speciellt i vår lila bakgård där det var helt vindstilla och kvävande varmt.

Hade vårt lilla poolparty i flera timmar innan tjejerna till slut var ganska utmattade, vi hade snack i trädgården och städade undan allting sedan gick vi in och ritade ett tag innan jag slutade för veckan. Jag gick då till gymmet en timme, sedan kom Sarah dit och mötte upp mig och vi sprang vidare till en riktig mördarbacke och körde intervaller där tillsammans. Det var nästan för varmt för det, även fast klockan var 7 på kvällen. Vi var helt döda efter mindre än 30 minuter och kunde omöjligen fortsätta. Så vi gick till Emerald Smoothies och köpte varsin protein smoothie och gick till Kerry Park, satt på muren och kollade när solen gick ner och drack våra smoothies. Verkligen ett älskar-livet-moment.

Sedan gick jag hem, duschade och planerade lördagens hike och sedan gick och la mig och sov. Klev upp på lördagsmorgonen och en timme senare rullade jag och Sarah iväg för en heldags hike. Vi gjorde två stycken och hade fantastiskt väder och vackra vyer, en toppendag har jag verkligen haft idag! Men berättar mer om hiken när jag har fått bilderna från Sarah. För en gångs skull hade jag faktiskt planerat att knäppa kort själv, men självklart glömmer jag kameran hemma då, såklart! Men som tur var hade Sarah med sig sin, så skriver ihop et inlägg med bilder här sedan.

Nu har jag precis kommit hem och duschat osv. Klockan är halv 10 och jag ska nog snart lägga mig och sova faktiskt, är ganska trött! Imorgon är det Pride Parade, så ska möta upp Sarah IGEN och gå ner för att kika på den med henne, sedan är det festival på Seattle Center så går nog dit. Livet är bra härligt just nu!
Vilka söta små bustroll va!? E är alltid så goofy när man ska knäppa kort, eller tokig som vi säger på svenska. Åh, så mycket jag tycker om dem!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar