måndag, juni 03, 2013

SUMMER DAYS

Veckans första arbetsdag är avklarad, och vilken dag! Solen har skinit som bara den, så härligt. Har varit själv med E hela dagen, varit i parken och åkt på ballet. Dagen gick fort för jag jobbade inte imorse utan var ute på det jobbigaste intervall-passet jag kört sedan jag kom hit tror jag. Körde intervall i backe och trappor, riktigt skönt efteråt! Men var olidligt varmt i solen. Vi åt middag ute idag och det känns äntligen som sommar!! Ikväll träffade jag Sarah en snabbis innan jag gick till gymmet och nu har jag Skypat med Moa över en timme! Var så länge sedan sist, hade kunnat prata sönder henne hur länge som helst. Ska aldrig mer klaga på tidsskillnaden till Sverige i alla fall, vi ska inte ens börja prata om den till Australien. Inte så konstigt att vi har svårt att hitta dagar att skypa när hon befinner sig 17 timmar före mig, det är bara så konstigt och svårt att hitta en tid som passar båda. Ännu sjukare att hon har bokat sin biljett hem till Sverige, om åtta veckor. Kändes som hon nyss åkte dit. Återigen blir man påmind om hur fort tiden går.

Igår söndag var också en riktig sommar-dag! Skulle egentligen åka och hika ett gäng, men det blev inte, utan istället mötte jag upp Tess nere vid South Lake Union där vi väntade i en timme på sega gänget Madde, Lovisa, Stina (på en parkbänk i solen så var väl inte jättehemskt). Sedan gick vi alla och hyrda kajak och paddlade runt i Lake Union! Så himla mysigt och fint. Kikade in på alla fina husbåtar och båtar, drömde oss bort, åt glass och såg på vackra Seattle och Gasworks Park. Men som vanligt är jag världens sämsta på att knäppa kort. Sorry! 

På kvällen hade jag och Tess middag med min värdfamilj på en restaurang vid vattnet, jättemysigt. Sedan fick vi åka med på en liten tur med båten som vi har över sommaren, hur kul som helst! Var en heldag på vattnet i äkta sommaranda. Kom hem med en rödbränd näsa och bruna axlar. Skönt att man har sommar och inte vinter som vissa som bor i Australien har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar