torsdag, januari 10, 2013

NOT SO MUCH GOING ON TODAY

Idag promenerade jag till skolan på morgonen med A för min värdpappa och E åkte iväg tidigt för att åka slalom under dagen, så vi hade ingen bil. När vi nästan var framme så sa vi att det var en så härlig promenad, bra väder och inget regn, men att det förmodligen skulle komma regn senare idag eller ikväll. Så länge det inte kommer när jag ska gå hem igen så är jag nöjd sa jag då. Sedan säger A att hon önskar att det kommer snö någon dag snart så hon slipper gå på skolan och kan vara ute och åka pulka och dricka varm choklad en dag. Vi kommer fram till skolan, jag följer med in och släpper av henne. Vad händer inte då när jag går utanför ytterdörren igen, jo det snöar. Stora vita flingor! Så jag fick gå hem inte i regn utan i snö, och fortsätter det såhär så får nog A sin dag hemma från skolan också. Men känner jag Seattle rätt så har snön förvandlats till regn innan dagen är slut!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska pallra mig iväg till Bartells och försöka hitta något slags liniment, vette tusan om sånt finns och hur det ser ut här i USA, men jag är i stort behov av det till mina vader. Har träningsverk i hela benen dessutom eftersom jag hade min första class igen i tisdags efter vinterlovet som jag har glömt att berätta om förresten. Jag skrev ju upp mig för att ta samma klass igen som jag läste på höstterminen. Så nu är jag igång igen med strength and conditioning klassen på colleget, det känns jättebra och kul! Har faktiskt saknat den. Det var spännande med massa nytt folk, men även ukl med ganska många bekanta. Lyckades även få med mig Johanna så nu har jag lite sällskap den här terminen! Känns skönt att göra bort 30 timmar till så lätt som jag gjorde mina 30 första, efter det har jag bara 12 kvar.

Annars är det inte så mycket som händer idag, utom att jag har klass ikväll då. Jag vet inte ens om jag kommer behöva jobba något mer idag, jag är schemalagd för att jobba 1-3.30 men det beror på om min värdpappa och E kommer vara hemma då eller inte. Vi får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar