söndag, augusti 19, 2012

8 - SAN JUAN ISLANDS

8 Days Left -
Whale Watching, Kayaking, Biking,
Experience the San Juan Islands

San Juan Islands är massa öar, typ som skärgården i Stockholm, som ligger bortanför Seattle, ut mot havet. Är det något jag verkligen vill så är det att åka ut dit under mitt år! Ser ut att vara otroligt vackert och det finns massa grejer jag vill göra där. Nummer ett och som jag absolut absolut bara måste göra under mitt år är whale watching, att åka på en tur och få se späckhuggare!! De finns i vattnet kring San Juan Islands och de olika whale watching turerna och företagen som har dem är otroligt många och olika. Det jag helst skulle vilja göra är att åka på en kajak-tur och både få paddla kajak bland de vackra öarna och få se späckhuggare. Två flugor i en smäll liksom! Något annat jag vill göra är att cykla på öarna, gärna med övernattning i tält och så. Verkar vara så himla vackert där och att cykla är ett perfekt sätt att få se det på och få uppleva lite friluftsliv med tältning. Jag hoppas verkligen på att få besöka San Juan Islands under mitt år i Seattle, och speciellt att få se späckhuggare. Min värdfamilj brukar åka dit med deras båt ibland på sommarne, har jag tur blir det en tur dit nästa sommar. Hoppas verkligen på det!!

4 kommentarer:

  1. Å de är något som jag också måste göra! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, kan inte tänka mig hur man kan bo så nära ett år utan att ta chansen att få se späckhuggare i det vilda, det är något jag velat göra sen jag var liten :) man har störst chans att få se dom om man åker under sommaren, så kanske blir en sak att göra nästa sommar då du kommit? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! De är också något som jag velat göra sen jag var liten. Rädda Willy var en favorit! Ja de tycker jag verkligen att vi ska göra nästa sommar!! :D

      Radera
    2. Haha jaa, älskade dom filmerna när jag var liten!! :D har alltid velat se en späckhuggare sen dess, gärna klappat en också men det får jag väl åka till sea world eller nåt och göra ;) wiieee, great! :))

      Radera