lördag, augusti 11, 2012

LÄGESRAPPORT

Sammanfattar mina göranden och känslor just nu lite kort

- Längtar så att jag håller på att spricka, samtidigt som jag börjar bli lite stressad över att jag inte hinner göra allt jag vill göra och träffa alla jag vill träffa innan jag åker.

- Har börjat med packningen lite smått, funderat ut hur jag ska packa som och litegranna vad. Ska försöka packa allt som jag behöver använda i New York i kabinväskan, alltså som handbagage. På så sätt behöver jag inte ens öppna min incheckade stora resväska förrän jag kommer till Seattle.

- Har gjort av med alldeles för mycket pengar de senaste dagarna, trots att jag sagt till mig själv att hålla på pengarna tills jag kommer till USA. Har handlat allt ifrån massvis med godis till kläder, aja baja..

- Har beställt en ny kamera, hoppas den är så bra den utlovats att vara, verkligen för den summa pengar jag lagt ut på den. Men nu kommer jag i alla fall att kunna knäppa bilder som ser bra ut och föreviga allt jag ser i USA. Kan till och med knäppa 3D bilder så ska försöka få till några sånna som jag kan se på tillsammans med släkten hemma hos moster när jag kommer tillbaks igen, de har 3D tv. Och så har den GPS också, perfekt för en person med mitt lokalsinne!

- Har sagt mitt första hej då idag till morbror nr 1, morbror nr 2 med fru och fyra kusiner. Känns inte som hejdå, vet ju att vi kommer att ses om ett år och att jag kan prata med dom från USA om jag vill. Kommer bli spännande att se hur kussarna har växt om ett år, speciellt minstingen som bara är några månader gammal. Så det var inte ett jobbigt tårfyllt "hejdå vi vet inte om vi någonsin kommer ses igen" utan ett mer lättsamt glatt "hejdå hare så bra och lycka till så hörs vi och ses om ett år igen". Så än så länge känns det bra!

- Har börjat fundera lite på att ha något slag av avsked/förfest hemma hos mig för ett par vänner min sista helg här, känns bara kul och inte alls så sorgligt!

- Mitt rum är kaosartat just nu och går knappt att gå in i eftersom det ligger saker i ett tjockt laget över hela golvet. Har börjar städa ut lite ur garderob och sminkbord men det är så himla mycket. Kommer bli en riktig utmaning det här med packningen, förstår inte hur jag ska få plats.

- Har börjat inse hur otroligt mycket jag kommer sakna fotbollen och laget, har bara ett par matcher och några fler träningar kvar med dem. Vill försöka ge allt den korta tid som är kvar!

- Har införskaffat mig ett par nya löparskor som en start på den nya typen av träning jag antar att jag kommer få i USA, ingen fotbollstränare som står och skriker på mig att jag ska springa utan nu måste jag själv skrika åt mig att jag ska ut på en tur. Dags att skaffa mig lite träningsdisciplin då!

- Jag har faktiskt börjatförstå att det snart är dags, och i takt med det har nervositeten och oroandet börjat komma. Men jag känner samtidigt ett lugn. Allt känns så himla bra, hur kan något då gå fel? (Peppar, peppar..)

- Tror inte jag har sagt det men jag har jobbat klart för sommaren och det var med en liten klump i magen som jag sa hej då till tjejerna och 8-åringen säger: "Men du Maliiin.... Duuu... Visst lovar du att komma och hälsa på oss när du kommer hem från USA?" Om det känns såhär att skiljas från de här två tjejerna efter två somrar tillsammans, hur jobbigt kommer det då inte vara när det är dags att säga hej då till tjejerna i Seattle? Men okej, en dag i taget var det ja, inte ett år i taget.

- Jag är så taggad att jag inte kan somna på nätterna för att jag ligger och längtar och försöker föreställa mig hur det kommer bli.

- Jag vill åka nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar