torsdag, september 20, 2012

HIGH ON RUNNING

När jag kom hem från West Seattle ringde jag och min värdpappa runt och fixade en uppkörningstid åt mig, så nu är det bara att hålla tummarna att jag klarar den också! Men det är ett par veckor kvar tills dess, så hinner träna lite mer fickparkering, vilket behövs!

Sedan "jobbade" jag en timme, om man nu kan kalla det för jobb då det bara handlade om ca 1 timme och jag var själv med en liten ängel och vi byggde pärlplattor. Jag älskar att göra pärlplattor! Tror jag ska sätta mig uppe och göra det på min lediga tid imorgon, bara för att det är så kul. Ne, nu var jag lite överoptimistisk!

Jag tog en springtur till Gasworks Park, har aldrig varit åt det hållet som det ligger förut, så det var spännande att se om jag ens hittade fram. Men har börjat vänja mig vid gatsystemet här så det var faktiskt inga problem! Fanns en mindre bro som man kunde ta sig över på fot också.

Jag älskar verkligen att var ute och springa på nya ställen, upptäcka lite nytt och det är så mycket som är vackert här, alltifrån parker och natur till bostadsområden och hus. Känslan när jag kom fram till Gasworks Park var otrolig. Var alldeles svettig, vädret var perfekt med klarblå himmel och solen påväg att bli liite lägre. Spurtar upp med de sista krafterna till toppen av den höga kullen i parken, slänger mig ner på marken och knäpper av mig ryggsäcken och kollar upp på den otroliga utsikten. Ah, vilken känsla!! Vill så gärna försöka förklara den och fånga det på bild. Men det går inte. Det är en sån kick att springa någonstans man inte varit förut, pressa sig själv till max och så komma fram och så är det ett sånt underbart ställe. Man kan inte annat än vara glad på livet just då. Och det bästa var låten som spelades i mina lurar just då: Om vingarna bär - Lilla sällskapet. Fantastiskt!
 
 På vägen hem sprang jag längs Lake Union i hopp om att få se the boathouse från Sleepless in Seattle, men det var massa andra hus byggda iför, så måste tillbaks dit nån dag då jag har tid och undersöka det där, för jag vill se det! Men det här var en av de många utsikterna jag hade på vägen hem. Det får en att bli lite mer taggad när man springer!
Klockan hann bli mer än jag trott, snabb dusch och sedan mötte jag upp Johanna och vi gick till Farmers Market som är varje torsdag fram till en eller två veckor till, köpte massa björnbär och jordgubbar och den godaste, fetaste hamburgaren jag någonsin ätit. Vi gick till Kerry Park och åt medans solen försvann. Jättemysigt. Sedan gick vi förbi Meidiths hus som jag har gått förbi säkert 10 gånger utan att veta om det. Måste tillbaks dit då det är ljust någon dag! Men kan nu säga att jag gått på samma ställe som McDreamy, aaaah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar